NetwerkenWerkt!

Voor elkaar,
door elkaar!

Welkom bij NetwerkenWerkt! Zuid Kennemerland en IJmond

De regio Zuid-Kennemerland en IJmond bestaat uit 7 gemeenten: Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Zandvoort en Velsen, Beverwijk, Heemskerk. Er is een ongelofelijk veel bedrijvigheid in diverse industrieën, van het bekende circuit van Zandvoort tot ‘s werelds bekendste staalproducent TATA Steel.

Sylvia Dekker

Voorzitter

Adviserend, verbindend én met plezier resultaatgericht! Voor groei en succes van mens en organisatie door uit te gaan van ieders talenten. Initiatiefnemer en aanjager van NetwerkenWerkt!

Sylvia Dekker is werkzaam bij Werkom, het participatiebedrijf van Zaanstad en Purmerend. Zij is Strategisch Adviseur en adviseert over arbeidsmarktontwikkelingen. En het aangaan van strategische samenwerkingen waardoor kansen worden gecreëerd voor werkzoekenden en organisaties. Voor concrete uitvoerbare acties om het gewenste doel te bereiken. “Als innovatief manager voel ik me thuis in iedere werkomgeving, organisatie of branche.”

Monique Beentjes-van der Geest

Voorzitter

Monique is Senior Adviseur Werkgeversdiensten en Adviseur Regionaal Mobiliteits Team, ZKIJ Werkt Door. Vanaf 1 juli 2022 voorzitter bij NetwerkenWerkt! ZKIJ. Zie ook het interview met NV IJmond.

Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek, klik op de onderstaande button en wij nemen contact met je op!