NetwerkenWerkt!

Voor elkaar,
door elkaar!

Welkom bij NetwerkenWerkt! Zaanstreek – Waterland

Gemeente Zaanstad is in 1974 ontstaan door samenvoeging van de gemeenten Assendelft, Krommenie, Wormerveer, Westzaan, Zaandijk, Koog aan de Zaan en Zaandam. De gemeente maakt deel uit van de plusregio stadsregio Amsterdam en valt onder de veiligheidsregio Zaanstreek – Waterland.

Sylvia Dekker

Voorzitter

Adviserend, verbindend én met plezier resultaatgericht! Voor groei en succes van mens en organisatie door uit te gaan van ieders talenten. Initiatiefnemer en aanjager van NetwerkenWerkt!

Sylvia Dekker is werkzaam bij Werkom, het participatiebedrijf van Zaanstad en Purmerend. Zij is Strategisch Adviseur en adviseert over arbeidsmarktontwikkelingen. En het aangaan van strategische samenwerkingen waardoor kansen worden gecreëerd voor werkzoekenden en organisaties. Voor concrete uitvoerbare acties om het gewenste doel te bereiken. “Als innovatief manager voel ik me thuis in iedere werkomgeving, organisatie of branche.”

Liesbeth Kramer

Interim Voorzitter

Liesbeth Kramer is werkzaam als Loopbaanadviseur en SROI Coördinator bij HVC. En werkgeversadviseur bij ZW-Werktdoor! Met veel enthousiasme is ze aanjager en initiatiefnemer van NetwerkenWerkt!

Als voorzitter van NetwerkenWerkt! haalt ze veel voldoening uit het verbinden, matchen, inspireren en motiveren van kandidaten, delen van vacatures en verbinden van organisaties. Maar wat haar vooral bindt en boeit, is op een laagdrempelige manier een steentje bij te kunnen dragen aan een steeds veranderende arbeidsmarkt. Zij gelooft dan ook sterk in samenwerken. Met elkaar, voor elkaar en door elkaar! Om samen op zoek te gaan naar passende oplossingen, kansen en mogelijkheden.

Lizz Bosma

Voorzitter

Lizz Bosma is werkzaam als strategisch adviseur werk voor Werkom, het sociaal ontwikkelbedrijf van Zaanstad en Purmerend en daarnaast recent gestart met haar eigen bedrijf Lizz Consultancy & Coaching. Met veel enthousiasme is ze een van de voorzitters van de regio Zaanstreek-Waterland.

Mensen verbinden is haar kracht, met aandacht voor hun behoeften. Ze is gemakkelijk benaderbaar, eerlijk en sociaal. Ze weet wat er speelt in de arbeidsmarkt en waar de ontwikkelingen liggen en komt hierdoor vaak met bruikbare tips/handvatten voor het netwerk. Mensen verbinden aan elkaar en bedrijven dat geeft haar voldoening. Door haar werkervaring bij Werkom heeft ze veel kennis opgebouwd op het gebied van inclusie, diversiteit, maatschappelijk verantwoord ondernemen en social return on investment (SROI).

Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek, klik op de onderstaande button en wij nemen contact met je op!