NetwerkenWerkt!

Voor elkaar,
door elkaar!

Welkom bij NetwerkenWerkt! Noord-Holland-Noord

De gemeente Noord-Holland-Noord omvat naast de gelijknamige stad verder nog de dorpen De Rijp, Driehuizen, Graft, Grootschermer, Koedijk (grotendeels), Markenbinnen, Noordeinde, Oost-Graftdijk, Oterleek, Oudorp, Rustenburg (deels), Schermerhorn, Stompetoren, Ursem (deels), West-Graftdijk en Zuidschermer en de buurtschappen

Yvonne Truijens

Voorzitter

Yvonne Truijens is eigenaar bij SAMEN Bureau voor loopbaanontwikkeling. Wij helpen onze opdrachtgevers bij het vormgeven van duurzaam loopbaanbeleid. Door analyse, strategie, concept ontwikkeling en advies helpen we organisaties hun strategische doelen te bereiken. Wij vertalen ambitie in een krachtige ontwikkeling van medewerkers en organisatie.

Van strategisch advies, naar ontwikkelassessments, loopbaan APK en het opzetten van een mobiliteitscentrum of loopbaanportaal, SAMEN is uw deskundige gespreks- en uitvoeringspartner!

Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek, klik op de onderstaande button en wij nemen contact met je op!

Ina Godrie

Voorzitter

Ina is werkzaam als loopbaanprofessional bij het leerwerkloket Noord Holland Noord. Zij helpt iedereen (kosteloos) met een loopbaanvraag  in kader van een Leven Lang Ontwikkelen. Dit kan zijn op gebied van scholing, coaching, arbeidsmarktadvies en praktijkleren met verklaring. Daarnaast is zij als loopbaanprofessional ook werkzaam voor het mobiliteitsteam Noord Holland Werkt door.

Ina houdt ervan mensen in beweging te krijgen met wat hulp maar wel op eigen kracht. Zij is vooral nieuwsgierig naar de keuzes die mensen gemaakt hebben zowel in hun loopbaan als in privé.

Liesbeth Kramer

Interim Voorzitter

Liesbeth Kramer is werkzaam als Loopbaanadviseur en SROI Coördinator bij HVC. En werkgeversadviseur bij ZW-Werktdoor! Met veel enthousiasme is ze aanjager en initiatiefnemer van NetwerkenWerkt!

Als voorzitter van NetwerkenWerkt! haalt ze veel voldoening uit het verbinden, matchen, inspireren en motiveren van kandidaten, delen van vacatures en verbinden van organisaties. Maar wat haar vooral bindt en boeit, is op een laagdrempelige manier een steentje bij te kunnen dragen aan een steeds veranderende arbeidsmarkt. Zij gelooft dan ook sterk in samenwerken. Met elkaar, voor elkaar en door elkaar! Om samen op zoek te gaan naar passende oplossingen, kansen en mogelijkheden.

Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek, klik op de onderstaande button en wij nemen contact met je op!