NetwerkenWerkt!

Voor elkaar,
door elkaar!

Welkom bij NetwerkenWerkt! Groot Amsterdam – Schiphol

Welkom bij NetwerkenWerkt! Groot Amsterdam – Schiphol

Bernadet van Veldhuizen

Voorzitter

Eigenaar van Match to Work. Als jong meisje wist ze niet direct wat ze wilde worden als ze later groot was. Zo heeft haar loopbaan verschillenden loopbaanpaden gekend. Ze is als bloemist gestart en werkzaam geweest in de installatiebedrijven van haar ouders. Ervaring opgedaan als secretaresse, office manager en intercedent. Sinds 2005 is ze werkzaam op de luchthaven Schiphol en heeft ze het HR vak geleerd. In de diverse rollen die zij nu vervuld ligt de nadruk altijd op het werkgeversperspectief.

Sylvia Dekker

Voorzitter

Adviserend, verbindend én met plezier resultaatgericht! Voor groei en succes van mens en organisatie door uit te gaan van ieders talenten. Initiatiefnemer en aanjager van NetwerkenWerkt!

Sylvia Dekker is werkzaam bij Werkom, het participatiebedrijf van Zaanstad en Purmerend. Zij is Strategisch Adviseur en adviseert over arbeidsmarktontwikkelingen. En het aangaan van strategische samenwerkingen waardoor kansen worden gecreëerd voor werkzoekenden en organisaties. Voor concrete uitvoerbare acties om het gewenste doel te bereiken. “Als innovatief manager voel ik me thuis in iedere werkomgeving, organisatie of branche.”

Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek, klik op de onderstaande button en wij nemen contact met je op!