NetwerkenWerkt!

Voor elkaar,
door elkaar!

Welkom bij NetwerkenWerkt! Drechtsteden – Breda

Onder Drechtsteden – Breda vallen o.a. ook de buurtschappen Kop van ’t Land, Tweede Tol, Wieldrecht en Willemsdorp. – De gemeente heeft er na de genoemde herindeling voor gekozen om Dubbeldam formeel geen dorp te laten blijven maar tot wijk van de stad te maken. Na diverse herindelingen in de loop der jaren, omvat de gemeente Breda naast de stad zelf de dorpen Bavel (grotendeels), Effen, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout (grotendeels).

Inge van Oers

Voorzitter

Inge van Oers is directeur/eigenaar van Link@work. Dit is een bedrijf dat werkt op het grensvlak tussen re-integratie en revalidatie. Link@work richt zich enerzijds op het sterker maken van de mens op mentaal, emotioneel en fysiek vlak. Anderzijds begeleid zij mensen naar duurzaam passend werk en van werk naar werk.

In NetwerkenWerkt! ziet zij de mogelijkheid om gebruik te maken van elkaars krachten waardoor werkgevers en werknemers laagdrempelig en kosteloos met elkaar in contact kunnen komen.

Godelief Merx

Voorzitter

Godelief Merx is werkzaam als Casemanager verzuim en re-integratiecoach 2e spoor bij Arriva. Met veel enthousiasme is ze initiatiefnemer en voorzitter van het eerste uur van NetwerkenWerkt! Dordrecht/Breda.

Als voorzitter van Netwerkenwerkt Dordrecht/Breda nodigt ze kandidaten en werkgevers uit om in te stappen in de bus die rijdt in een steeds veranderende arbeidsmarkt. Door de verbinding te zoeken, samen te werken, het creëren van kansen, te matchen, te inspireren en door elkaar te helpen om de juiste wegen te vinden -voor en door- werkgevers en kandidaten levert ze bij NetwerkenWerkt! een bijdrage aan een duurzame oplossing voor werkgevers en werknemers binnen de toegankelijkheid van de matchtafel.

“Arriva staat als vervoerder midden in de samenleving. Samen, iedereen mag mee. Op reis naar een bestemming. We besteden veel aandacht en tijd aan de hoogst mogelijke kwaliteit van ons openbaar vervoer en daar houdt onze verantwoordelijkheid niet op. Wij willen een waardevolle bijdrage leveren aan onze samenleving als geheel.”

Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek, klik op de onderstaande button en wij nemen contact met je op!